El servei de Bibliomar d’Altafulla obrirà tots els dimecres al matí a partir del 6 d’octubre

REDACCIÓ – Altafulla, 5/10/2021

En el marc de la celebració del 35è aniversari de la Biblioteca Municipal d’Altafulla, aquesta tardor el servei de la Bibliomar s’ubicarà al costat del Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla, al carrer de les Bruixes, s/n, a la Pallissa de l’Era de l’Esteve, al centre del municipi, per “donar-li continuïtat més enllà dels mesos d’estiu”, com assenyala la regidora de Cultura, Gemma Maymó.

Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’apropar i donar a conèixer els serveis bibliotecaris a un ventall més ampli de la població. De moment la iniciativa neix com una prova pilot i s’obrirà al públic els dimecres al matí de 10 a 13 hores a partir del 6 d’octubre.

Segons el personal tècnic del servei de Bibliomar, la ubicació no és casual, i es vol aprofitar la proximitat amb el Punt d’Informació Juvenil per potenciar el foment de la lectura entre els joves, ja que es tracta d’ “un públic especialment difícil”, i implicar-los en alguns projectes i col·laboracions puntuals que es duran a terme durant el curs.

Què és la Bibliomar?

El servei de Bibliomar compta amb una col·lecció d’obres de ficció per a adults, joves i infants, àlbums il·lustrats, obres de no-ficció, alfabetització per a adults, documents relatius a informació local, i revistes. El servei es presta de forma preferent a l’exterior per l’espai reduït. Segons les condicions climatològiques i d’acord amb les indicacions del personal, es podrà accedir a l’interior respectant l’aforament a un únic usuari o unitat familiar (infants o persona amb dependència amb un acompanyat).

Es podran demanar i retornar documents en préstec, només del mateix fons de la Bibliomar. No es portaran ni retornaran llibres de la Biblioteca Municipal, tret d’algun cas excepcional. Els documents retornats estaran un mínim de 24 hores en quarantena abans de tornar a estar disponibles. Per seguretat, és obligatori la utilització de la mascareta i el rentat de  mans amb gel hidroalcohòlic per accedir a la Bibliomar.

Foto; La nova ubicació de la Bibliomar estarà aquesta tardor lluny del mar. / AJ, ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This