El Consell Comarcal dinamitza la lectura a les biblioteques del Baix Gaià amb un nou cicle de contes

REDACCIÓ – Creixell, 4/10/2021

Aquest dijous, 7 d’octubre, a la biblioteca Municipal de Creixell, comença el cicle “Dracs, escombres voladores, pinzells màgics i altres andròmines per imaginar”, que es desenvoluparà els mesos d’octubre i novembre a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Creixell, Perafort, Roda de Berà, Salomó, el Catllar, Constantí, la Nou de Gaià, la Canonja, Vilallonga del Camp, Torredembarra, la Pobla de Montornès i Altafulla.

En aquesta nova edició, imaginar i volar van de la mà, segurament perquè allunyar-se de la terra i empaitar ocells i estels no és propi dels humans. Això no vol dir que no pugui ser! Som prou espavilats per tenir escombres voladores, varetes d’avellaner, catifes màgiques, coets de cartró o dracs terribles per fer allò tan meravellós com és enlairar-se. Ara pensa en tots aquells llocs on no pots arribar, pinta una finestra i prova-ho, ves-hi, vola! Qui no ha somiat mai a volar entre arbres o edificis sense cap altre esforç que la imaginació? Doncs això, imaginació, que no ens en falti!

El cicle el portaran a terme la Muntsa Plana i l’Agus Farré. Tots dos, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Muntsa “Bruixeta” i l’Agus “El drac que no podia volar”.

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes a www.tarragones.cat.

Foto: Una sessió de contes recent a Salomó. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This