Èxit de participació a la Cinquena Trobada de Vehicles Clàssics a Creixell amb 220 vehicles

REDACCIÓ – Altafulla, 29/9/2021

Aquest passat diumenge dia 26 de setembre de 2021 es va celebrar la cinquena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell. Aquesta esdeveniment, que marca el final dels actes de la Festa Major del Santíssim Sagrament-La Minerva de Creixell, s’ha pogut realitzar novament enguany després de la parada obligada de l’any passat a causa de la pandèmia de la Covid-19.  A la Rambla de les Moreres i als voltants del Casal Municipal s’hi van concentrar un total de 220 cotxes clàssics i 10 motocicletes. Aleix Sospedra, director de l’organització de la Trobada va palesar la seva satisfacció ja que “la participació tant de vehicles clàssics com de públic assistent s’ha multiplicat en relació a l’anterior edició del 2019”.

Més d’un miler de persones van passar al llarg del matí pels carrers del nucli històric de la vila creixellenca per contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX L’acte estava organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de la regidoria de festes de l’Ajuntament de Creixell. També hi va col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell van preparar un esmorzar típic català de seques amb botifarra. Es van servir més de 400 racions d’aquest tradicional àpat català; també es van servir les tradicionals postres de músic amb vi dolç.  Els 220 cotxes clàssics i les 10 motocicletes varen quedar exposades finalment a la Rambla de les Moreres i als voltants del Casal Municipal.

Durant l’esdeveniment es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants. Es va lliurar un premi al vehicle clàssic millor restaurat, que va ser un SEAT 1430 FU 1600 propietat de Hermenegildo Lozano. També va tenir premi el vehicle clàssic més antic, essent el guardonat un SIATA TURISA propietat de Jaume Cabot. També es va premiar a la motocicleta millor conservada, una IMPALA I el reconeixement a la motocicleta més antiga va ser per una BSA de l’any 1925 propietat de Ricardo de L’Aleixar.

També es va fer un reconeixement als clubs més nombrosos que havien fet acte de presència a la Trobada amb un major nombre de vehicles clàssics. Els guardons van ser en primer lloc per Amics dels Clàssics de Vilanova i la Geltrú; en segon lloc per Amigos SEAT 1124, 1430 y 124 SPORT de Catalunya; i en tercer lloc pel Motor Club FORD FIESTA.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Creixell, Pili Romero, va presidir l’acte de lliurament de reconeixements i premis. Per part del creixellenc Aleix Sospedra, director de l’organització i impulsor de la Trobada, es va lliurar una placa commemorativa de reconeixement a l’Ajuntament de Creixell i al Ball de Diables de Creixell per la seva participació i col·laboració en les cinc edicions de la Trobada de Clàssics.

Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta pels carrers del nucli històric de Creixell i per les urbanitzacions fins arribar a la platja, fent sonar els seus clàxons.

Foto: Una imatge de l’exposició de cotxes clàssics. / AJ., CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This