L’Ajuntament de Roda de Berà obre la convocatòria per adjudicar dos pisos de protecció oficial de lloguer

REDACCIÓ – Roda de Berà, 28/9/2021

A partir d’aquest dilluns, 27 de setembre, les famílies de Roda de Berà poden presentar les seves sol·licituds per accedir a un dels dos pisos de titularitat municipal de protecció oficial que l’Ajuntament posa a disposició en règim de lloguer.

El consistori rodemc suma així cinc pisos de lloguer social destinats a les famílies vulnerables del municipi que compleixin amb els requisits inclosos a les normes reguladores del procés d’adjudicació, les quals es poden descarregar al web de l’Ajuntament. Quatre d’ells al carrer Teide, tres dels quals es van adjudicar al gener de 2020, i el cinquè al carrer Miramar.

El del carrer Teide és un pis ubicat en un edifici plurifamiliar de 71 metres quadrats, amb garatge, traster i dret d’accés a la zona comunitària amb piscina. La seva renda mensual serà de 190 euros. Pel que fa al pis del carrer Miramar, té una superfície útil de 65 metres quadrats i tot el necessari per entrar a viure-hi. La renda en aquest cas serà de 180 euros mensuals.

Requisits

Un requisit imprescindible per poder participar a la convocatòria és estar inscrit prèviament en el Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial de la Generalitat de Catalunya. Les persones que encara no estiguin inscrites poden fer la tramitació de forma telemàtica a www.registresolicitants.cat, o presencialment al Patronat Municipal, a la plaça de la Sardana.

També caldrà que els sol·licitants estiguin empadronats a Roda de Berà amb una antiguitat mínima de tres anys; destinar l’habitatge com a domicili habitual; i tenir uns ingressos mínims i màxims, tal i com es detalla a les normes particulars reguladores de la convocatòria.

Procés d’adjudicació

Els pisos seran atorgats d’acord amb un barem de puntuació en funció de la necessitat de l’habitatge, com és el cas d’estar mancat d’una llar, haver-la perdut, o que la família estigui pendent d’un desnonament; en funció de les circumstàncies familiars i personals, com ser una unitat familiar monoparental, o tenir 1 o 2 fills a càrrec; així com dels ingressos econòmics.

La sol·licitud de participació i la documentació necessària es podran presentar fins al 31 d’octubre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o a través de la Seu Electrònica.

Foto: L’Ajuntament de Roda de Berà suma així cinc pisos de lloguer social destinats a les famílies vulnerables del municipi.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This