La cinquena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell es celebra el 26 de setembre

REDACCIÓ – Creixell, 22/9/2021

Creixell acollirà aquest proper diumenge, 26 de setembre, la cinquena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell, on hi participaran més de 120 vehicles clàssics, tant turismes com motocicletes. Aquest esdeveniment, es reprèn enguany després de l’aturada obligatòria de l’any passat a causa de la pandèmia. La mascareta serà obligatòria al recinte exterior de l’exposició dels vehicles.

La concentració i exposició  de vehicles es farà a la Rambla de les moreres i als voltants del Casal Municipal. Al llarg del matí, els visitants i assistents a la trobada podran contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX. L’acte està organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú, Amics dels Clàssics de Creixell i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de l’Ajuntament de Creixell. També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing, així com diferents patrocinadors privats.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell prepararan un esmorzar típic català de botifarra amb seques. Tots els cotxes clàssics i les motocicletes quedaran exposades a la rambla de les moreres i als voltants del Casal Municipal, al nucli històric de Creixell. Durant l’esdeveniment es farà lliurament de diferents reconeixements i distincions als participants.  Al final de la Trobada tots els vehicles  faran una ruta per diferents municipis del Baix Gaià.

L’edició d’enguany de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell està dedicada a la memòria de la creixellenca Sisqueta Figuerola, que va morr recentment a l’edat de 93 anys. Precisament la imatge del cartell d’aquest any és una fotografia de la Sisqueta Figuerola amb una moto Montesa Brío dels anys 50. I es que la Sisqueta era una dona pionera, una dona creixellenca avançada al seu temps.

Foto: Una imatge de la darrera edició, que es va fer el 2019. / AJ. CREIXELL

Share This