Es reestructura el cartipàs municipal a l’Ajuntament d’Altafulla amb més competències per Molinera, Muntadas i Franquès

REDACCIÓ – Altafulla, 20/9/2021

Després de les renúncies presentades per les regidores Inma Morales i Natalia Sanz (PSC i Ara Altafulla, respectivament) amb àrees de responsabilitat al govern municipal, el nou cartipàs municipal amb cinc regidors i regidores queda de la següent manera:

Jordi Molinera Poblet

Coalcalde d’Altafulla i regidor de Serveis Municipals, Civisme i Seguretat, i Acció Social, Treball, Joventut i Participació Ciutadana, Turisme i Gent Gran  (L’EINA-ERC)

Alba Muntadas Olivé

Coalcaldessa i primera tinent d’Alcalde, i regidora delegada de Serveis Municipals, Urbanisme i Obres Públiques, Medi Ambient, Polítiques de Gènere, Via Pública i Mobilitat, i Protecció Animal (L’EINA-ERC)

Daniel Franquès Marsal

Segon tinent d’Alcalde i regidor delegat d’Hisenda, Personal, Transparència i Accés a la Informació Pública, Comunicació, Administració Electrònica, Comerç i Emprenedoria (L’EINA-ERC)

Gemma Maymó Masip

Tercera Tinent d’Alcalde i regidora delegada de Cultura, Educació i Salut (L’EINA-ERC)

Àlex Cañas Torres

Regidor delegat d’Habitatge; Esports; Festes (L’EINA-ERC).

D’aquesta manera, Molinera assumeix Turisme i Gent Gran; Alba Muntadas, Via Pública i Protecció animal; i Daniel Franquès, Comerç. Gemma Maymó i Àlex Cañas resten amb les regidories que teníem fins ara. Aquest govern, format per cinc membres, haurà d’afrontar la resta del mandat amb vuit regidors a l’oposició.

La Junta de Govern Local serà presidida per Jordi Molinera Poblet, i com a vocals, Alba Muntadas Olivé, Daniel Franquès Marsal i Gemma Maymó i Masip. Les sessions ordinàries seguiran celebrant-se el primer i tercer dijous de cada mes a les 10:00 hores.

Foto: Jordi Molinera i Alba Muntadas acumulen la majoria de les regidories que havien deixat vacants el PSC i ARA amb la seva marxa del govern. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This