L’Ajuntament de Roda de Berà incorpora tres joves a través del programa de Garantia Juvenil

REDACCIÓ – Roda de Berà, 18/9/2021

L’Ajuntament de Roda de Berà s’ha adherit un cop més al programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya i a partir d’aquesta setmana tres joves en situació d’atur s’incorporaran a diferents departaments del consistori amb un contracte de pràctiques durant sis mesos. L’alcalde Pere Virgili els ha donat la benvinguda aquest matí al despatx d’Alcaldia i s’han formalitzat els respectius contractes.

El projecte, que aposta per oferir una formació i una primera experiència professional que permeti als joves obrir-se pas en el món laboral, està cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Gràcies a la subvenció de 33.000 euros rebuda, l’Ajuntament ha pogut contractar un noi i dues noies que es trobaven inscrits al SOC com a demandants d’ocupació no ocupats. Els tres tenen estudis superiors, no superen els 30 anys d’edat, estaven inscrits al programa de Garantia Juvenil i no fa més de cinc anys que van finalitzar els seus estudis.

Així, durant els propers sis mesos els tres joves realitzaran diferents tasques a l’Ajuntament. El primer d’ells, un noi graduat en Administració i Direcció d’Empreses, estarà al departament d’Intervenció. La segona, amb un doble grau en Dret i Relacions Laborals, donarà suport al departament de Serveis Jurídics. I, finalment, l’Ajuntament ha escollit una graduada en Turisme amb un màster en Màrqueting, per efectuar tasques en les àrees de Turisme i de Cultura.

L’objectiu del programa és donar una oportunitat laboral a joves menors de 30 anys, en situació d’atur i amb titulacions superiors per contribuir a reduir l’elevat percentatge d’atur juvenil, alhora que es proporcionen nous recursos a la plantilla de l’Ajuntament.

Foto: Els tres joves, amb l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This