L’escola de la Riera ja té un rocòdrom i una pista de bitlles

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 15/9/2021

L’escola Montoliu, de la Riera de Gaià, ha inaugurat dos equipaments esportius al pati de primària: un rocòdrom i una pista de bitlles. El primer ha estat fruit de la col·laboració i entesa de l’Ajuntament rierenc amb l’AMPA i la mateixa escola Montoliu, entre les tres entitats han sufragat la despesa generada.

El rocòdrom d’uns 12 per 3 metres conté un mural amb un paisatge al·legòric on s’hi reflecteixen alguns dels llocs més emblemàtics del municipi com són l’església, el plàtan de la plaça, el riu Gaià, els Deu ponts…

La pista de bitlles ha estat patrocinada íntegrament per l’Ajuntament de la Riera i serà l’AMPA qui facilitarà les bitlles i altres jocs de punteria que també es podran practicar al mateix espai.

Aquests equipaments, segons la direcció del centre educatiu, faciliten l’autoaprenentatge dels alumnes, milloren la seva autoestima i permeten distribuir les diferents grups-classe per l’espai del pati durant l’hora de l’esbarjo.

Foto: Tres nenes pujant pel rocòdrom de l’escola rierenc. / ESCOLA MONTOLIU

Hemeroteca

Tweets recents

Share This