Natalia Sanz (ARA Altafulla) abandona el govern municipal i l’EINA-ERC es queda sola

REDACCIÓ – Altafulla, 16/9/2021

Era la crònica d’una marxa anunciada. Com ja avançava aquest dimecres, 15 de setembre, el Torredembarra Actualitat, les diferències entre l’EINA-ERC i l’ARA Altafulla eren difícilment salvables per al repartiment de les regidories que havia deixat vacants la socialista Inma Morales després d’abandonar el govern a finals del mes d’agost passat. L’endemà, aquest dijous, Natalia Sanz (ARA Altafulla) ha dimitit de les seves responsabilitats de govern, que comprenien Turisme i Comerç. Ho fa  “decebuda” pel trencament i afirmant que “sembla ser que no es comparteix el mateix projecte de govern entre ella i la resta de l’equip.”

D’aquesta manera, l’EINA-ERC es queda sola al govern altafullenc amb els seus cinc regidors, mentre a l’oposició hi ha vuit edils: quatre d’Alternativa Altafulla, un de Junts per Altafulla, un no adscrit i les dues regidores que fins fa poc formaven part del govern -PSC i ARA Altafulla-. La moció de censura sembla descartada si es té en compte les manifestacions de la majoria de grups de l’oposició després de la marxa de la regidora socialista.

“Seguim treballant com sempre, de manera transversal, oberts a propostes vinguin de govern o d’oposició, sense etiquetes, perquè allò important és el servei als nostres veïns i veïnes”, ha afirmat la coalcaldessa, Alba Muntadas, que ha afegit: “Seguim treballant en plena cooperació amb tots els electes del consistori, amb entitats, associacions, barris, per poder fer el millor servei públic a la gent d’Altafulla.” Per la seva banda, el coalcalde, Jordi Moliner,a apunta a algun “tacticisme polític” pensant en el 2023 com a motivacions se la marxa de fins fa unes hores sòcia de govern.

Foto: La imatge que va simbolitzar el pacte de govern entre EINA-ERC, PSC i ARA, que ja és història./ AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This