La RFEF subvenciona amb 9.000 euros les millores al camp de futbol de l’estadi municipal Joan Pijuan

REDACCIÓ – Altafulla, 15/9/2021

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha atorgat una subvenció de 9.144,86 euros per a les millores fetes al camp de futbol de l’estadi municipal Joan Pijuan després que la regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, tramités l’ajuda. Aquesta subvenció arriba gràcies a una resolució de la presidència del Consell Superior d’Esports (CSD) per la qual es concedeix a la RFEF una subvenció directa en compliment de la llei 13/2011 de regulació del joc per a la distribució per al futbol no professional de 2020 del 4,55 % de la recaptació per l’impost sobre activitats del joc en relació amb les apostes mútues,

La subvenció ha servit per finançar el pla de millores al camp de futbol municipal, que es van iniciar a mitjans de 2019 amb una inversió d’uns 43.000 euros, i que han consistit en la renovació i substitució de les quatre torres d’enllumenat amb tecnologia LED i la renovació del quadre elèctric general; l’asfaltat de la zona d’accés a la graderia, l’adequació del magatzem i el bar de l’estadi per millorar-ne la seguretat, i la substitució d’una part de la gespa del terreny de joc afectada per unes cremades.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha expressat la seva satisfacció de rebre aquesta ajuda que finançarà gairebé una quarta part de les millores. Cañas ha mostrat el seu compromís de mantenir en les millors condicions les instal·lacions esportives municipals.

Foto: Una imatges de l’estadi municipal Joan Pijuan. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This