Altafulla reiniciarà a partir del 13 de setembre les activitats per a la gent gran després de l’aturada pel Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 8/9/2021

Després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament d’Altafulla iniciarà a partir de dilluns vinent 13 de setembre el programa d’activitats per a la gent gran, que tindran lloc al Parc de Salut del carrer de la Cabana i a les antigues escoles Teresa Manero.

S’oferiran tres activitats de gimnàstica de manteniment, expressió corporal i benestar emocional. Aquestes tres activitats aporten benestar a la gent gran a la vegada que ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió,  el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.

A més, ajuda a millorar la qualitat física i el funcionament de l’organisme, augmenta l’esperança i la qualitat de vida, ajuda a dormir millor, afavoreix les relacions socials i fomenta els valors positius, i millora la salut mental, així com també millora la memòria i la capacitat d’aprenentatge.

Els horaris

Gimnàstica de manteniment

Dinamització del parc de salut a l’aire lliure amb sessions de gimnàstica de manteniment i utilització dels diferents aparells i circuits del parc, per treballar la força, la flexibilitat, l’equilibri, la coordinació i la resistència.

Dilluns i dimecres, grup 1 de 9.00 a 10.00 hores i grup 2 de 10.00 a 11.00 hores al Parc de Salut del carrer de la Cabana.

Expressió corporal

Dinàmiques de grup i jocs en els quals predomina el moviment, potenciant la creativitat i la interrelació amb els altres. Tècniques de relaxació i estimulació sensorial.

Dimarts, grup 1 de 9.00 a 10.30 hores i grup 2 de 10.30 a 12.00 hores a les antigues escoles Teresa Manero.

Benestar emocional

Sessions grupals per millorar el coneixement i la gestió de les pròpies emocions, augmentar l’autoestima i fomentar actituds positives.

Dijous, grup 1 de 9.00 a 10.30 hores i grup 2 de 10.30 a 12.00 hores a les antigues escoles Teresa Manero.

Informació i inscripcions al 689 72 49 07 (també per whatsapp) o al correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.

Foto: Imatge d’una de les activitats per a la gent gran abans de la pandèmia. / AJ: ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This