Tall total de la circulació en els serveis regionals de l’11 i 12 de setembre per les obres del Corredor del Mediterrani

REDACCIÓ – Torredembarra/Altafulla, 7/9/2021

Les obres d’Adif per la implementació del tercer carril del Corredor Mediterrani al voltant de Tarragona estan causant diverses afectacions en els serveis Regionals de les línies R14, R15, R16, R17, i RT2 i Torredembarra i Altafulla són dos dels municipis que es veuran afectats directament el cap de setmana de l’11 i 12 de setembre.

Concretament, des de les 23 hores del divendres 10 i fins a les 6 hores del dilluns 13, hi haurà un tall total de la circulació entre Torredembarra, Tarragona, Reus, Port Aventura i Cambrils. Per assegurar el servei, Adif ofereix una via alternativa i posarà a disposició dels veïns un autocar de 55 places, que estacionarà a les estacions de Torredembarra i Altafulla per fer els viatges, seguint els horaris previstos.  Els autocars procedents de Barcelona i Tarragona també passaran per aquestes estacions, tot i que només perquè pugin o baixin passatgers.

En el darrer cap de setmana hi ha hagut una afectació menor amb un tall en la circulació dels trens entre les 23h de divendres i les 7h de dissabte, i en el mateix horari entre dissabte i diumenge. Durant aquest període, la circulació entre Torredembarra i Reus a la línia R15 ha quedat interrompuda.

Foto: Aquest segon cap de setmana no circularan trens regionals per Torredembarra ni Altafulla./ TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This