Altafulla acollirà el 25 de setembre el concert d’Espaldamaceta en el cicle ‘Jardí Sonor’ del Camp de Tarragona

REDACCIÓ – Altafulla, 7/9/2021

El ‘Jardí Sonor’ és un cicle de concerts organitzats per Sonora Produccions en diversos espais amb encant de diferents indrets de les comarques de Tarragona amb l’objectiu de gaudir d’una experiència en diversos sentits: música en directe, llocs especials, degustació de cerveses artesanes, vins ecològics, menjars km 0, amb la finalitat d’aconseguir que cada concert esdevingui una experiència única i diferent.

Aquesta experiència es podrà viure el pròxim dissabte 25 de setembre, a les 18:30 hores, al pati interior de l’Església de Sant Martí d’Altafulla amb el concert d’Espaldamaceta. Espaldamaceta és l’alter ego artístic de José Juan González, que aquest 2021 ha tornat amb noves cançons i un imminent nou treball on recupera el seu format en solitari.

D’aquesta manera, torna el ‘Espaldamaceta’ més íntim, carismàtic, i personal. I ho farà en un entorn privilegiat com el Pati interior de l’Església de Sant Martí d’Altafulla, que recentment ha estat renovat conservant l’encant propi de la Vila Closa, declarat conjunt històric i artístic des de 1998.

L’actuació anirà acompanyada per degustacions de cerveses artesanes, vins ecològics i menjars Km 0.

Concretament, el concert d’Espaldamaceta a Altafulla tancarà el cicle ‘Jardí Sonor 2021’ després d’haver passat per Montferri, Vespella de Gaià, Falset i Tarragona (19 de setembre), i amb les actuacions de Steven Munar & the Miracle Band, Celistia + Stay, Balas Perdidas, Romain Aleberteau, i Raquel Lúa.

Aquest concert està organitzat per Sonora Produccions i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla. El preu de les entrades és de 10 euros i es poden adquirir al web www.lasonora.entradium.com.

Foto: Espaldamaceta és l’alter ego artístic de José Juan González, que aquest 2021 recupera el seu format en solitari./ ESPALDAMACETA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This