Els nus femenins de Joan Casas arriben aquest 4 de setembre a Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 1/9/2021

Aquest proper dissabte, 4 de setembre, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Casa de Cultura ‘Cal Cabaler’ de Creixell la inauguració de l’exposició de fotografia de Joan Casas ‘Pell de Bruixa ‘. Es tracta de la cinquena edició d’aquesta exposició fotogràfica en què el fotògraf de la Nou de Gaià ens presenta obres de nu artístic que fuig de l’erotisme, deixant a la vista de l’espectador una imatge purament decorativa.

L’autor, Joan Casas, renova cada any la seva obra i construeix una roda d’exposicions en diferents poblacions de la nostra comarca. En aquesta exposició la imaginació de cada espectador hi veurà un paisatge diferent. Casas és col·laborador del Torredembarra Actualitat.

A Creixell podreu visitar de l’exposició del 4 al 19 de setembre en horari de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, al carrer Sant Jaume 4.

Foto: Una de les obres que es podran veure a l’exposició. / JOAN CASA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This