El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda celebra el ‘Dia de la Solidaritat’

REDACCIÓ – Roda de Berà, 1/9/2021

El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà va celebrar aquest dimarts 31 d’agost, el ‘Dia de la Solidaritat’. Aquest any les persones grans del centre, amb un acte més de generositat i fortalesa, han fet un vídeo en què fan “una crida, en temps de pandèmia, perquè siguem solidaris, compartim, empatitzem, respectem i ens ajudem a viure una mica millor, entre tots i totes”.

Reconeixement a la infermera del CAP de Roda, Isabel Navarro

I com cada any, coincidint amb aquesta celebració, el Centre de dia Marinada ha convidat una persona solidària, que amb els seus actes, ha aconseguit canviar la vida de molta gent i fer d’aquest món un lloc molt millor”. Es tracta d’Isabel Navarro, infermera de professió i vocació, que ha estat 15 anys al CAP de Roda de Berà, “tenint cura del cos i de l’ànima de la nostre gent gran”, destaquen des del centre.

La gerent de L’Arc Serveis Assistencials, -entitat que gestiona el centre de dia-, Jerusalem Torra, ha lloat la tasca realitzada per Isabel Navarro amb la gent gran durant aquests anys : “Ha omplert buits de soledat no volguda i ha conduït vides en col·lectius vulnerables, sempre amb un somriure”. La seva trajectòria professional al CAP de Roda va finalitzar fa poc temps per tal d’iniciar una nova etapa.

El Dia de la Solidaritat

El Centre de dia per a gent gran Marinada entén la solidaritat com “l’esperit de compartir, d’actuar i crear alternatives per eradicar allò que produeix malestar en la vida de les persones (pobresa, falta de treball, dolor, soledat,…), amb l’objectiu de promoure i enfortir els ideals de la solidaritat com a valor entre pobles i persones.

Des del centre recorden que “la solidaritat no és caritat. No oblidem mai, la caritat és vertical i s’exerceix sempre de dalt a baix, però la solidaritat és horitzontal i implica respecte”.

Foto: La infermera del CAP de Roda Isabel Navarro va ser homenatjada. / L’ARC SERVEIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This