L’Escola Les Codinetes de la Nou de Gaià passa a tenir cuina pròpia al mateix centre

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 27/8/2021

A partir d’aquest curs escolar 2021-2022, l’Escola Les Codinetes de la Nou de Gaià passa a tenir cuina pròpia integrada al mateix centre educatiu. Fins ara, el servei de menjador, gestionat a través del Consell Comarcal del Tarragonès, es duia a terme a través de càtering extern que diàriament es portava fins a les instal·lacions. Ara, la vuitantena d’alumnes de Primària dels municipis de la Nou de Gaià i Vespella de Gaià gaudiran d’aquest nou avantatge a les instal·lacions del seu centre educatiu. A més d’aquests alumnes, cal destacar que també es beneficiaran de les millores els nens i nenes que assisteixen a la llar d’infants de la Nou de Gaià, ubicada a les mateixes instal·lacions.

Inversió de més de 30.000 euros del Consell Comarcal del Tarragonès

Les obres d’adequació i millora de les instal·lacions han suposat una inversió de 30.000 euros. Amb aquestes obres, el Consell Comarcal del Tarragonès dona resposta així a la petició històrica de la comunitat educativa de La Nou de Gaià. Cal recordar que quan es va construir la nova escola, aquesta comptava amb un espai reservat per tal de poder donar aquest servei, però en mancava el seu equipament i adequació. Amb l’actual inversió s’ha resolt doncs aquesta mancança.

La incorporació de cuina pròpia ‘in situ’ suposa un salt qualitatiu molt important al servei que, a més, permet donar resposta també a les necessitats sobrevingudes en el dia a dia del funcionament del propi servei de menjador.

A més, un altre element diferencial i de qualitat del servei que es prestarà en aquesta cuina és el fet que les llegums, els arrossos, les pastes i les postres que se serviran són d’origen ecològic, mentre que la resta de productes seran de proximitat sempre que sigui possible. Així s’ha acordat arran del nou contracte signat amb l’empresa que presta el servei.

Foto: Una imatge de la cuina de l’escola de la Nou de Gaià. / CCT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This