Josep Rull presentarà el seu llibre de presó a Altafulla el proper dimecres 1 de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 25/08/2021

El proper dimecres 1 de setembre a les 19:30h tindrà lloc al Museu Etnogràfic d’Altafulla la presentació del llibre “1 dia d’octubre i 2 poemes” de l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. El llibre està escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política, mentre l’autor estava empresonat. Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions democràtiques i el seu insubornable compromís nacional al servei de Catalunya.

Josep Rull és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha exercit diverses responsabilitats polítiques. Conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern del president Puigdemont, va ser condemnat a 10 anys i 6 mesos de presó per l’organització del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017. L’acte serà presentat pel regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This