La Policia Local d’Altafulla engega el procés per ampliar la plantilla amb quatre places fixes més

REDACCIÓ – Altafulla, 18/8/2021

La Policia Local d’Altafulla vol arribar als 21 efectius, la xifra que li correspon a un municipi amb més de 5.000 habitants. El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) ha publicat aquest dimarts 17 d’agost l’oferta de quatre places fixes per reforçar la plantilla de la Policia Local d’Altafulla.

Les quatre places que surten a concurs són de categoria agent de proximitat, Grup i Subgrup de funció C2. La selecció dels aspirants es farà pel sistema de concurs oposició lliure, que consta d’una primera fase d’oposició, una segona de valoració dels mèrits al·legats, i una tercera d’entrevista d’aptituds i capacitats, seguides d’un període de pràctiques.

Les persones que aspirin a les quatre places de la Policia Local d’Altafulla, han de presentar una sol·licitud de participació en la qual manifestin que reuneixen tots els requisits exigits en les bases de la convocatòria. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al dimarts 14 de setembre.

Reduir la interinitat

Les quatre places que ara surten a concurs, fins ara s’ocupaven amb agents interins. Per aquest motiu, els policies que les ocupaven sempre marxaven a la cerca d’una plaça fixa en una altra comissaria, com ha explicat el cap de la Policia Local, Jordi Gil, en declaracions a Altafulla Ràdio. El cos policial va patir diverses baixes abans de l’estiu, la qual cosa el va obligar a demanar al consistori que es contractessin cinc agents de manera interina, però ara amb la possibilitat d’aspirar a una plaça fixa abans d’esgotar l’estada a Altafulla.

Des del consistori fa mesos que treballen per regularitzar la situació de la plantilla de la policia a partir de la creació de places fixes. Com remarca la coalcaldessa, Alba Muntadas, aquesta és una voluntat que pretenen estendre a totes les àrees, que estiguin en la mateixa situació.

Foto: Altafulla veurà aviat incrementats els efectius de la Policia Local. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This