El Catllar porta a terme treballs de manteniment de les franges de protecció contra incendis

REDACCIÓ – El Catllar, 14/8/2021

L’Ajuntament del Catllar ha portat a terme aquest estiu noves actuacions per millorar i mantenir les franges de protecció contra incendis forestals amb un cost estimat de 37.471,67 euros. La zona d’actuació que serà executada aquest estiu esta compresa pels nuclis de Mas de Gerembí, Mas de Cosme, Masieta de Salort, Mas Pallarès, el Mèdol, Mas de Cargol, Esplai Tarragoní, Manous 1, Manous 2, Pins Manous, La Quadra dels Manous, La Quadra, Mas d’Enric, Mas de Panxé, Mas Vilet dels Pins, Pins Blancs, Coll de Tapioles, La Bonaigua, La Guinardera, L’Eixample, Els Cocons, els Cocons Mas de Pastoret i La Cativera.

Des de fa anys i de forma ininterrompuda, el consistori catllarenc realitza per administració directa, mitjançant la contractació de personal provinent dels plans d’ocupació de la Generalitat, i mitjançant l’obtenció de diferents subvencions, les tasques de neteja i manteniment de les zones boscoses que envolten les urbanitzacions del municipi, atès el nombre d’urbanitzacions i amb l’objectiu de protegir la totalitat de les urbanitzacions, garantint la seguretat de les persones i de les seves propietats.

Foto: Una de les franges de protecció contra els incendis al Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This