Mor als 82 anys l’exregidor de Roda de Berà Antonio Mondéjar

REDACCIÓ – Roda de Berà, 13/8/2021

Aquest dijous, 12 d’agost, ha mort qui va ser durant 16 anys regidor a l’Ajuntament de Roda de Berà, Antonio Mondéjar Saiz, a l’edat de 82 anys. Mondéjar va ser regidor al consistori rodenc durant quatre mandats amb Convergència i Unió: entre els anys 1995 i 2003, al costat de l’alcalde Rafael Ciuró; del 2003 al 2007, sent l’alcalde en Pere Compte; i fins al 2011 com a regidor a l’oposició.

Encapçalant la regidoria de parcs i jardins va promoure i dissenyar moltes de les zones verdes i jardins dels quals avui gaudeix a Roda de Berà. “Des d’aquí volem recordar-lo com la persona treballadora, integradora i compromesa amb el seu poble, Roda de Berà, sense oblidar mai el seu estimat Casasimarro”, recorda l’Ajuntament de Roda de Berà en un comunicat, en el qual trasllada el seu més sentit condol a la seva família, amics i companys.

Les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal durant tres dies en senyal de dol.

Foto: Antonio Mondéjar, en una imatge d’arxiu. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This