Nova visita al Sender dels ratapatxets de la Finca del Canyadell el 15 d’agost

REDACCIÓ – Altafulla, 11/8/2021

La Finca del Canyadell d’Altafulla torna a oferir el pròxim diumenge 15 d’agost una visita pel Sender dels ratapatxets, el projecte que han impulsat des del GEPEC-EdC per ajudar en la conservació i recuperació de ratpenats a la finca. La proposta també té una finalitat divulgadora i d’experimentació, ja que pretén millorar les condicions del refugi d’acord amb els coneixements que es vagin adquirint amb el seu ús.

Durant el recorregut, els visitants poden veure una trentena de refugis per a ratpenats de 10 models diferents. Els refugis van acompanyats de cartells informatius redactada amb l’ajut del Museu de Granollers. El sender també compta amb una cova habilitada perquè sigui més fàcilment utilitzable per als ratpenats, amb un petit estany interior artificial alimentat amb l’aigua de pluja

La visita al sender dels ratapatxets es durà a terme de 20h a 21 hores, i té un preu de 6 euros per als socis de la finca i de 9 euros per als no socis. De la quinzena de places disponibles, la meitat estan cobertes i des del GEPEC confien a exhaurir les que resten. Per a més informació i inscripcions, cal trucar al 977 33 11 42, enviar un correu a l’adreça electrònica activitats@gepec.cat o entrar a la pàgina web www.gepec.cat.

Foto: Un dels cartells que es pot veure durant la ruta. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This