Dos muntatges del Baix Gaià, seleccionats en la 21a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues

REDACCIÓ – Altafulla/El Catllar – 10/8/2021

El teatre amateur al Baix Gaià travessa un bon moment malgrat les dificultats que ha generat la pandèmia de la Covid-19 al món cultural. Ho demostra que dues obres de grups baixgaianencs  han estat seleccionats per a participar a la 21a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues: Crema Cremada, dels altafullencs Teateràpia, i Diner negre, de L’Enramada Grup de Teatre del Catllar. Les dues obres estan dirigides per Joan Maria Vidal, que també actua en els dos muntatges.

Els catllarencs actuaran amb Diner negre el dia 6 de novembre al poble de L’Albi a les 22 hores i els altafullencs portaran Crema Cremada el 16 d’octubre a les 22h a Les Borges Blanques.

La Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues la convoca el Consell Comarcal de les Garrigues i està limitada a deu grups de tots els Països catalans, que aquest 2021 en tindrà dos del Baix Gaià.

Foto: Els altafullencs Treateràpia segueixen fent rodar la seva segona obra, Crema Cremada. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This