L’argilaguenca Sara Dalmau exposa les seves “Segones vides” al Catllar del 13 d’agost a l’1 de setembre

REDACCIÓ – El Catllar, 9/8/2021

La pintora de l’Argilaga exposarà les seves obres al Centre Cultural del Catllar des del 13 d’agost fins l’1 de setembre. Sara Dalmau Sans, autora del cartell d’activitats castelleres del Catllar d’enguany, donarà a conèixer a seva nova sèrie de pintures sobre objectes trobats en una exposició al Centre Cultural del Catllar entre els dies 13 d’agost i 1 de setembre.

La pintora Sara Dalmau Sans, establerta a l’Argilaga, ha participat més d’una quarantena d’exposicions, tant individuals com col·lectives, en una gran varietat d’espais singulars: de l’hotel Ritz fins al Monestir de Santes Creus passant per restaurants o jardins. Realitza les seves creacions principalment sobre fusta, que considera com a matèria viva, i els temes de les seves obres s’enfoquen vers allò natural, la figura i les històries femenines.

La nova sèrie de Dalmau inclou 33 peces amb base d’elements de creació humana en desús (dogues, cèrcols, eines, claus) que l’autora ha anat trobant a poc a poc i que, un cop intervinguts amb tècnica mixta, adquireixen nous i insospitats significats. Segons Sara Dalmau els objectes «ferits, enteranyinats, polsosos, mancats d’amor, d’un frec o tal vegada de l’essència humana a prop d’ells, em demanaven deixar la pressa i trobar el temps per oferir-los unes segones vides».

La inauguració de l’exposició, el proper divendres, 13 d’agost a les 19 hores a la Sala Polivalent del Centre Cultural del Catllar, comptarà amb la presència de Joan Morlà, alcalde del Catllar. A més d’una oportunitat per conèixer les obres de la mà de l’autora, aquest acte coincidirà amb la inauguració de la Casa de la Festa, un espai expositiu dedicat als elements del seguici festiu del Catllar.

L’aforament de l’espai durant la inauguració estarà controlat mitjançant entrada anticipada gratuïta que es pot aconseguir a www.elcatllar.reservaplay.cat. La visita a l’exposició serà lliure i no caldrà reserva entre el dia 14 d’agost i l’1 de setembre de 16 a 20 hores.

Foto: Una de les obres de Sara Dalmau, que es podran veure al Catllar. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This