Es presenta el llibre de la regidora creixellenca Pilar Romero ‘El tren del adiós’ aquest 7 d’agost

REDACCIÓ – Creixell, 6/8/2021

Aquest proper dissabte 7 d’agost, a les 19:30 hores., al Casal Municipal de Creixell, tindrà lloc la presentació del llibre de Pilar Romero Gracia El Tren del Adiós. Acompanyaran a l’autora en la presentació la  professora de llengua catalana Consuelo De Palacio  i l’editor de l’obra, Joan Anton Llopart.

L’autora del llibre, Pilar Romero Gracia, va néixer a Barcelona l’any 1966, al Poble Nou. Ben aviat va anar a viure al barri de Navàs, on es va criar amb la seva família, molt a prop del Taller de Boteria Bardina. Des de ben petita,  va passar els estius a Creixell, a “Cal Telesforo”, la casa dels tiets de la seva àvia Tresina. L’any 1993 es va quedar a viure definitivament a la localitat baixgaianenca. Romero és administrativa de professió i des de l’any 2003 és regidora del PP a l’Ajuntament de Creixell.

La Pilar ha escrit poesia, obres de teatre i novel·les romàntiques. El tren del adiós és una obra escrita al 1994 i la seva primera obra editada. Segur que agradarà a les persones amants del gènere romàntic i sentimental i que sabran apreciar la principal intenció de l’autora, emocionar i arribar al cor del lector.

Foto: Portada del llibre que es presenta aquest dissabte a Creixell.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This