S’allarga fins el 6 d’agost el Concurs de fotografia pel calendari del 2022 del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 30/7/2021

L’Ajuntament del Catllar ha decidit allargar el termini per participar en el Concurs de fotografia pel calendari del 2022 del Catllar fins el proper divendres, 6 d’agost. Per tant, es podran enviar imatges fins a la mitjanit d’aquest dia.

Entre les fotografies rebudes, se n’escolliran 12, que formaran part d’aquest calendari que elabora el consistori catllarenc amb l’objectiu de promocionar el teixit comercial local. Cada fotografia premiada rebrà un val per un import de 100 euros per gastar en els comerços del Catllar adherits a la campanya.

Podeu consultar les bases completes AQUÍ.

Foto: Una de les imatges del calendari de 2021 del Catllar. / AJ. EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This