Un prestigiós premi situa els restaurants Bruixes de Burriac i Voramar Cal Vitali d’Altafulla entre els millors del món

REDACCIÓ – Altafulla, 29/7/2021

Els restaurants Bruixes de Burriac i Voramar Cal Vitali d’Altafulla han rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients

El premi s’entrega només a aquells restaurants que destaquen per oferir un servei satisfactori que es tradueix sempre en critiques positives dels comensals. Aquesta fita l’aconsegueixen tan sols un 10% dels restaurants de tot el món, els quals formen part d’aquest grup selecte on ja pertany el Bruixes de Burriac.

Aposta pels productes de proximitat

El restaurant Bruixesde Burriac,, propietat del Grup Claustre i amb el xef Jaume Drudis al capdavant, destaca per treballar amb ingredients locals en la elaboració els seus plats, des de les verdures procedents dels pagesos del Baix Gaià al peix de les llotges més properes com Tarragona i Cambrils o els vins de les diferents DO de la zona. A més, el restaurant disposa d’un gran finestral que permet observar com treballa i prepara els plats l’equip de cuina.

Per la seva banda, Voramar Cal Vitali, ofereix bona cuina marinera en plena platja d’Altafulla. Situat en un dels extrems del passeig marítim de la localitat, disposa d’espai per fer celebracions amb vistes al mar Mediterrani. La seva especialitat són les paelles i els arrossos i, de fet, el 2017 va guanyar el premi al Millor Arròs d’Espanya. També han guanyat en diverses ocasions el concurs a la millor tapa de la ruta de tapes La Xoixeta que s’organitza anualment a Altafulla.

 

Fotos: A dalt, una imatge de la sala del restaurant altafullenc i, a baix, una del Voramar Cal Vitali./ CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This