La Bibliomar d’Altafulla estrena dependències amb una oferta de més de 3.000 publicacions al Parc de Voramar

REDACCIÓ – Altafulla, 23/7/2021

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Gemma Maymó, ha presentat aquest divendres, 23 de juliol, acompanyada de la responsable de la Biblioteca Municipal, Helena Cobos, i de l’equip de la Biblioteca, Sònia Segura i Rosalia Ciuró, la nova temporada del servei de Bibliomar al Parc de Voramar, que reprèn la seva activitat aquest estiu després de no fer-ho la temporada passada per la pandèmia del coronavirus.

A més, enguany, s’estrena amb diferents novetats, com ha remarcat l’edil de Cultura, Gemma Maymó. D’entrada, el servei s’ofereix amb un nou equipament que compta amb més de 3.000 publicacions en oferta, punt de connexió a Internet, prestatgeries, mostrador i un servei de lavabo.  A més, també s’ha dut a terme les connexions a les xarxes de subministrament d’aigua, clavegueram i electricitat. Aquestes millores han significat una inversió total de 16.538,20 euros (12.584 euros per a la nova caseta, i 3.954,20 per a les connexions als serveis d’aigua, clavegueram i electricitat).

La regidora de Cultura ha avançat que la intenció, un cop acabi la temporada de la Bibliomar el proper 3 de setembre, és traslladar la guingueta al Punt d’Informació Juvenil en un projecte conjunt amb la Biblioteca perquè la Bibliomar doni servei al municipi tot l’any.

El servei de Bibliomar funcionarà principalment com a punt de lectura per als usuaris/es, ja que, segons ha avançat la responsable de la Bibliomar, Rosalia Ciuró, s’ha cregut convenient “ser prudents” i no programar cap activitat com tallers, conta-contes, entre d’altres, tenint en compte la situació pandèmica actual.

L’horari d’obertura al públic de la Bibliomar és dilluns i divendres de les 10h a les 14 hores; i dimarts, dimecres i dijous, de les 16:30 a les 20 hores. De fet, l’obertura d’obrir dos matins enguany “és una prova de cara a futures edicions”, segons Rosalia Ciuró, ja que fins ara la Bibliomar només obria per les tardes. Aquest servei es va establir per primera vegada l’estiu de l’any 2013. Paral·lelament, i a diferència d’altres temporades, la Biblioteca Municipal romandrà oberta de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores.

Foto: Excepcionalment aquest divendres per al tret de sortida de la Bibliomar, s’ha celebrat un taller destinat a infants de 5 a 9 anys amb el títol ‘Laboratoris de lectura: elixirs emocionals’. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This