La presidenta de la Diputació, pregonera de la Festa Major de la Nou de Gaià

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 21/7/2021

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, farà el pregó de la Festa Major de Santa Maria Magdalena a la Nou de Gaià. Serà aquest dijous, 22 de juliol, a les set de la tarda. Abans, farà una visita al municipi,  acompanyada per la l’alcaldessa de La Nou de Gaià, Josepa Figueras, i membres de la corporació municipal.

L’arribada de Llauradó a La Nou de Gaià serà a un quart de set i signarà el llibre d’honor a l’Ajuntament. Després farà un recorregut a peu pel municipi i visitarà al Castell, la Biblioteca i el Mirador. El Pregó de Festa Major serà a les set de la tarda al Jardí el Cercat.

En motiu de la situació actual per la Covid-19, l’Ajuntament s’ha vist obligat a fer alguns canvis en el programa d’actes de la Festa Major. Les activitats més refrescants; festa de l’escuma i tobogan d’aigua, així com les activitats multiesportives, han quedat suspeses. La resta d’espectacles seran en format de públic assegut i caldrà inscripció prèvia.

Programa d’actes

Dijous 22

11:30 h. L’església s’omplirà de música amb la coral Àncora en la missa solemne en llaor a Santa Magdalena.

18:00 h. La canalla quedarà bocabadada amb el cercavila “sota els arbres” als Jardins del Cercat: els gegants i els grallers del Catllar, els nans i timbalers de la Pobla de Montornès i els nostres Trencanous. Públic assegut.

19:00 h. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, donarà el tret de sortida de les festes d’estiu amb el pregó de la festa major de Santa Magdalena als Jardins del Cercat. Públic assegut.

22:30 h. Gaudirem de l’espectacle “Perla la preciosa” als Jardins del Cercat. Públic assegut.

Divendres 23

20:00 h. Passarem un vespre ben animat amb l’espectacle de “CATRock en família” a la pista del Cercat. Públic assegut.

Dissabte 24

20:00 h. La plaça del Centenari acollirà la recuperació del tradicional “Ball parlat de Santa Magdalena”.

22:30 h. Concert mixte amb l’orquestra “Shàkata” a la pista del Cercat. Públic assegut.

Diumenge 25

A partir de les 8h. Matinades amb els Trencanous pels carrers del poble.

12:30 h. Acte de presentació i lliurament de la donació al poble de la Nou i a l’AHAT, del treball del Sr. Lluís Virgili, Arxiu Cognoms la Nou de Gaià. Amb la presència del responsable de l’AHAT (Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona) a la sala del Casal.

Foto: Noemí Llauradó serà l’encarregada del pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major de la Nou de Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This