Altafulla també tindrà toc de queda a partir del cap de setmana

REDACCIÓ – Altafulla, 15/7/2021

Aquest dijous, 15 de juliol, pel matí, Altafulla s’ha incorporat a les poblacions catalanes amb toc de queda entre la 1:00 i les 6:00 hores, a partir d’aquest dissabte, 17 de juliol, i s’uneix a Torredembarra com a municipis del Baix Gaià amb aquesta mesura que té com a objectiu contenir l’expansió de la cinquena onada de la Covid-19.

El Govern de Catalunya ha decretat el toc de queda en municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada de més de 400 casos  per 100.000 habitants en els darrers set dies, indicadors que compleix Altafulla, ja que en el padró censal supera els 5.000 habitants i té més de 700 casos per 100.000 habitats.

A més, la localitat altafullenca multiplica la població a l’estiu i limita amb Torredembarra, municipi on també hi ha toc de queda.

Hi haurà multes de 300 a 6.000 euros, amb excepcions per a desplaçaments per treball, motius sanitaris i la cura de menors o passejat animals de companyia en la franja de 4:00 a 6:00 hores.

Foto: La Policia Local d’Altafulla se li gira feina les properes nits. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This