L’Altacústic ha penjat el cartell de complet en alguns concerts

REDACCIÓ – Altafulla, 13/7/2021

Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar la 8a edició de l’Altacústic 2021, el Festival de Música Independent d’Altafulla, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol. De fet, ja s’han exhaurit les entrades de la majoria dels concerts que ha programat el certamen per aquest cap de setmana que s’iniciarà aquest dijous. S’han posat a la venda un total de 185 entrades per concert que es van esgotar en un temps rècord, tant les primeres que es van expedir com les que van disposar un cop es va permetre ampliar l’aforament.

Tot i això encara queden algunes entrades per a tres dels vuit concerts: Daniel Lumbreras, Los Sara Fontán i Kids From Mars. Des de la direcció del festival i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, recorden que per als concerts amb entrades exhaurides ja no hi haurà possibilitat de comprar-ne a taquilla i es demana que qui no tingui entrada que no vagi al concert per evitar cues i aglomeracions.

En relació a les noves restriccions marcades pel PROCICAT, l’organització ha assegurat que el festival compleix amb les darreres mesures anunciades per la Covid-19, ja que les característiques de l’Altacústic defugen del concepte ‘macroconcerts’ com els que ja s’han hagut de suspendre en altres poblacions. L’ús de la mascareta serà obligatori, malgrat ser a l’aire lliure.

La 8a edició començarà aquest dijous 15 de juliol, a les 19:30 hores, amb els concerts de Joana Serrat & The Canyoners, i Daniel Lumbreras. L’endemà divendres 16 serà el torn d’Anna d’Ivori, Joan Colomo i Los Sara Fontán, i dissabte 17, Pau Vallvé, Joina i Kids From Mars tancaran el festival.

Vinculació amb al Mercat de Música Viva de Vic

Cal recordar que l’Altacústic 2021 està vinculada al Mercat de Música Viva de Vic, i que actuarà a Altafulla, com a seu amfitriona, amb els concerts de Daniel Lumbreras i Joana Serrat per tal de donar a conèixer els artistes locals més enllà de la comarca d’Osona. En un altre àmbit i tal com ja es va avançar en la seva presentació, enguany es recupera l’espai de restauració, que estarà habilitat tant divendres com dissabte.

Per últim, les persones interessades en adquirir alguna de les darreres entrades per als concerts programats, haurà d’entrar a la web www.entradium.com . Tres de les actuacions són de franc i només cal reservar entrada per garantir el control de l’aforament, mentre que els cinc restants tenen un preu de tres a cinc euros.

Podeu consultar la programació de tot el festival a www.altacustic.cat.

Foto: L’Altacústic arriba aquest estiu a la vuitena edició. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This