Altafulla reforça la plantilla de policia per als mesos d’estiu amb cinc nous agents

REDACCIÓ – Altafulla, 9/7/2021

L’Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest divendres, 11 de juliol, el reforç policial per als mesos d’estiu. Es tracta d’un total de cinc agents, que completaran una plantilla de 18 efectius amb la qual cosa, segons ha remarcat el Cap de la Policia Local, Jordi Gil, “sumarà un nou agent més en cada torn”. Cal tenir en compte que, tot i que la plantilla és de 19 agents, l’equip policial real era fins ara de tretze, a causa de l’interinatge del cos.

En aquest sentit, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, confia que amb la convocatòria de noves places de carrera de cara al setembre es resoldrà el problema de l’elevat interinatge a la plantilla. Per Molinera, aquesta situació és “inadmissible” i la solució passa per regularitzar el cos de la Policia Local d’Altafulla.

Els agents desenvoluparan les funcions de seguretat i protecció ciutadana, ordenació del trànsit de vehicles i persones en les vies urbanes, i especialment, la vigilància i control en les zones de major confluència de visitants com és el Barri Marítim.

Foto: Una imatge dels nous agents amb el cap del cos i l’alcalde d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This