El Baix Gaià es mullarà per l’Esclerosi Múltiple aquest 11 de juliol

Diferents municipis del Baix Gaià participen un any més en la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. La Regidoria d’Esport de Torredembarra fa una crida a la població a participar en aquesta jornada solidària que tindrà lloc aquest diumenge, 11 de juliol, a partir de les 10 hores, a la Zona Esportiva Municipal. La piscina vella obrirà les seves portes a la campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple per donar suport a les persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

La recaptació de la jornada es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. El preu de l’entrada per adults és de 3,15 euros i de 2,60 euros infants, joves, pensionistes, persones amb diversitat funcional i famílies monoparentals i nombrosa. També es podrà adquirir diferent marxandatge de la campanya.

Al Catllar, la piscina municipal estarà  oberta de les 11 a les 20 hores; a la Pobla de Montornès, de 10 a 14 hores i a Altafulla, d’11 a 14 hores. Per la seva banda, tant a la piscina com al Pont de Mar, al passeig de Botigues de Mar, s’instal·larà un punt de venda de marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple.  A Roda de Berà, del 5 a l’11 de juliol, a la piscina municipal es pot col·laborar amb el ‘Mulla’t’ amb la teva entrada i amb la compra de marxandatge.

Foto: La piscina municipal de Torredembarra és una de les participants al ‘Mulla’t”. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This