Es convoca un concurs per escollir el cartell de la Festa Major de la Pobla

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/7/2021

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha convocat un concurs per definir el cartell i la portada del programa de la Festa Major de la Pobla de Montornès 2021. En cas que amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 la festa major de 2021 hagués de quedar suspesa, el disseny del cartell i portada del programa guanyador seria per a la festa major de l’any 2022.

Les propostes hauran de basar-se en la temàtica de la festa que se celebra i el municipi on se celebra. El termini de presentació de les obres finalitzarà el proper 10 d’agost, a les 14.00 hores, i el veredicte del jurat es donarà a conèixer el proper 15 d’agost de 2021, a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament. La persona guanyadora rebrà un premi a través d’un val de l’Abacus per un import 150 euros.
Consulteu les bases completes a la web www.lapoblademontornes.cat.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This