El trenet turístic d’Altafulla manté el recorregut i la freqüència dels viatges

REDACCIÓ – Altafulla, 7/7/2021

El trenet turístic d’Altafulla, de la mà per segon any consecutiu de l’empresa The Yellow Train, manté enguany el recorregut que va estrenar la temporada passada amb la recuperació de la parada a la Ronda per facilitar que tothom pugui utilitzar aquest servei sense fer grans desplaçaments a peu.

A banda del número de parades, també es manté la freqüència dels viatges sense diferenciar entre horaris intersetmanals i de cap de setmana. Tot, per afavorir que s’usi com un mitjà de transport municipal, tal i com va remarcar la regidora de Turisme, Natalia Sanz.

Els horaris de sortida del trenet s’inicien a la plaça dels Vents a les 11, 12 i 13 hores, al matí; i a la tarda i nit, a les 18, 19, 20, 21, 22 i 23 hores, de dilluns a diumenge. El preu del bitllet senzill per un únic viatge és de 3,30 €, mentre que per 4,50 € se’n pot gaudir durant tot el dia. Tot i que els menors, de 4 a 12 anys, i els majors de 65, en pagaran 2,50€.

Com ha novetat, s’ha suprimit l’abonament mensual perquè des de l’empresa adjudicatària del servei van veure que “no funcionava del tot”, com va detallar Natalia Sanz. Els passatges es poden adquirir al mateix tren o a través de la web www.theyellowtrain.com. Per a més informació es pot enviar un correu a l’adreça electrònica altafulla@theyellowtrain.com o trucar al telèfon 665 68 81 18.

Foto: L’empresa The Yellow Traintrenet s’encarrega del turístic d’Altafulla ./ AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This