Acaba el rodatge de ‘Pollastre i s’estrenarà el proper 30 de juliol

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/7/2021

Aquest passat 2 de juliol va acabar el rodatge de Pollastre amb una última escena que va aplegar moltes desenes de parells de sabates que van portar les veïnes i els veïns del municipi. Es tracta d’un curtmetratge impulsat per la Banda de Timbals  d’Amics de Montornès amb l’objectiu de presentar el nou element de seguici festiu de la Pobla de Montornès. El film s’estrenarà el proper 30 de juliol a les deu del vespre a la plaça de la Bassa. La catifa vermella tornarà doncs durant les Festes d’Estiu a la plaça de la Bassa, com ja va passar amb la presentació de la bèstia Pigota el 2017.

Dirigit per Robert Mora i Jordi Pardo, Pollastre ha comptat amb la producció de Marta Massó, Dolors Figuerola i Jordi Fortuny. La música original és de Joan Escrivà. La Banda de Timbals d’Amics de Montornès té un protagonisme especial en el film. Un dels infants que integra la banda n’és el protagonista. La infància i la màgia tenen molt protagonisme a Pollastre, però hi surten actors i actrius de totes les edats.

La Covid-19  va obligar a interrompre el rodatge just quan havia començat el desembre de 2019 amb les primeres escenes durant el Pessebre Vivent.  Després de la inactivitat a causa de les mesures per evitar el contagi del coronavirus, aquest mes d’abril es va poder reemprendre el rodatge, en què s’ha implicat tot el poble, inclòs per exemple el mossèn, que va participar en una escena rodada a l’església. Una de les cares que també es podrà veure a rodatge és la de Damià Bas, desaparegut fa uns mesos. Ja va ser el protagonista de La Pobla de la bèstia i a Pollastre s’ha tornat a posar a la pell del Professor Mundana, que fa d’enllaç entre els dos films, ja que el seu fill en la ficció és el protagonista del nou curtmetratge dirigit per Jordi Pardo.

Foto: Una imatge del darrer dia de rodatge del film. / JUAN MANUEL BATLLE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This