Es registra un positiu de Covid-19 al Campus d’Estiu ‘Un món de jocs tradicionals’ d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 1/7/2021

L’Ajuntament d’Altafulla informa que aquest dimecres 30 de juny s’ha detectat un cas positiu de COVID-19 al Campus d’Estiu que organitzen la regidoria d’Esports i el Consell Esportiu del Tarragonès amb la col·laboració del Club Bàsquet Altafulla i el Centre d’Esports Altafulla al Pavelló Poliesportiu Municipal. El cas ja ha estat notificat a les autoritats sanitàries i també s’ha comunicat a les famílies afectades.

Ara mateix s’està seguint el protocol i les pautes marcades per casos com aquests en el marc de la pandèmia. D’aquesta manera, tant la monitora del grup específic com els infants estan aïllats i a l’espera de ser sotmesos a les proves pertinents. Des de l’àrea d’Esports d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, s’ha informat que “més enllà del cas positiu, que s’anirà controlant i seguint en funció del que diguin els experts, la resta segueix tot en ordre”. En aquest sentit, el consistori està a l’espera de conèixer com evoluciona la situació i informarà del cas quan sigui oportú.

La segona edició del Campus d’Estiu 2021, va començar el passat dilluns 28 de juny i s’allargarà fins el proper 10 de setembre. Es duu a terme al Pavelló Poliesportiu, la Piscina Municipal i l’Escola El Roquissar. S’hi poden inscriure els nens i nenes nascudes entre el 2007 i el 2017, amb data límit el dimarts anterior a cada torn.

L’aposta d’enguany es titula ‘Un món de jocs tradicionals’. En ella, els participants realitzen tota mena d’activitats com jocs esportius i cooperatius, manualitats, gimcanes, exercicis d’expressió corporal, jocs i esports tradicionals, activitats lúdiques i didàctiques, jocs d’aigua i piscina o excursions locals, entre d’altres.

Foto: Una imatge del campus altafuullenc. / CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This