Mor l’exregidor creixellenc Josep Maria Pasqual als 84 anys

REDACCIÓ – Creixell, 30/6/2021

Aquest dimecres, 30 de juny, ha mort qui va ser regidor a l’Ajuntament de Creixell entre els anys 2007 i 2011, Josep Maria Pascual Soler. Va formar part de la candidatura del PP-Units per Creixell, encapçalada per Teo Fuster i va formar part del govern municipal assumint les regidories d’Hisenda i Esports.

Aquest dimecres, 30 de juny, a partir de les 15 :00 hores hi haurà la Sala de Vetlla al Tanatori Municipal de Creixell i aquest dijous, a les 10:30 hores, es portarà a terme la missa exequial a l’Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Creixell.

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, i tota la Corporació Municipal, han expressat el nostre més sentit als seus familiars i amics per la seva pèrdua.

Foto: Imatge de la inauguració del nou Casal Municipal el 14 de novembre de 2010, amb el regidor Pascual a la dreta de la primera fila.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This