Primer ofegat en una platja del Baix Gaia aquesta temporada

REDACCIÓ – Creixell, 18/6/2021

Aquest divendres ha mort un home ofegat a la platja de Creixell, el primer de la temporada al Baix Gaià.  Segons ha avançat el Diari de Tarragona, es tracta d’un home de 59 anys veí del municipi, i ha mort aquest migdia mentre s’estava banyant. La víctima estava a la platja amb la seva dona i s’ha trobat malament quan estava a l’aigua. Dues persones que estaven a la sorra han aconseguit treure’l del mar inconscient.

Com no hi havia serveis de socorrisme, un metge francès li ha practicat els primers auxilis i s’ha avisat el 112, que ha rebut la trucada al voltant de les dotze del migdia. Pocs minuts després dels fets s’han desplaçat al lloc dos agents de la Policia Local, amb coneixement de reanimació cardiopulmonar (RCP) i un desfibril·ladors. Els intents de reanimació no han reeixit.

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han agafat el relleu els policies, realitzant les maniobres RCP a la víctima, que tampoc ha respost i s’ha certificat la seva defunció. Ara com ara es desconeixen les causes de la mort i caldrà esperar a l’autòpsia.

A més de la Policia Local de Creixell i del SEM també s’han desplaçat al lloc dels fets efectius dels Mossos i dels Bombers.

Foto: Una imatge de la platja de Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This