Altafulla recupera la Revetlla de Sant Joan al Parc del Comunidor amb Tarraco Surfers

REDACCIÓ – Altafulla, 18/6/2021

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ja ho té tot a punt per a la Revetlla de Sant Joan que, amb l’obertura de les restriccions per la pandèmia, permetrà recuperar la festa al Parc del Comunidor.

La revetlla del 23 de juny començarà a les 22:30 hores a l’Era d’en Gatell, al Parc del Comunidor, amb la tradicional encesa de la foguera de Sant Joan amb la flama del Canigó. Acte seguit, a les 22:45 hores, els Diables d’Altafulla seran els encarregats de fer esclatar a l’Era de l’Ixart el Castell de focs de Sant Joan.

El gran protagonisme musical de la nit el liderarà el grup tarragoní Tarraco Surfers amb Joan Reig al capdavant. Les entrades ja es poden adquirir a un euro al portal web www.altafulla.cat a l’apartat ‘Venda d’entrades’. Inclou copa de cava i coca. L’aforament està limitat i serà obligatori l’ús de mascareta.

Des de la regidoria també s’informa que els horaris i la celebració de la revetlla es poden ampliar en funció de les noves mesures que marqui el PROCICAT, al mateix temps que fa una crida a celebrar una revetlla segura amb la família i els amics, evitar les grans concentracions de gent i amb molta precaució, tant per reduir possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Foto: El bateria de Els Pets lidera Tarraco Surfers. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This