S’inaugura el Centre d’Interpretació del riu Gaià al Catllar aquest 18 de juny

REDACCIÓ – El Catllar, 16/6/2021

Després de mesos d’espera a causa de la Covid-19, aquest divendres, 18 de juny, a les set de la tarda, s’inaugurarà al Catllar el Centre d’Interpretació del riu Gaià. Ubicat a l’ermita de Sant Ramon, mitjançant un conveni, es gestionarà amb l’Associació Mediambiental la Sínia, entitat ambiental i de custòdia del territori. L’antic temple està situat a les afores del nucli del Catllar, en un turó molt proper al riu Gaià i l’emplaçament històric industrial de la Fàbrica

En aquest espai podrem visitar aviat dues exposicions, l’una de temàtica ambiental i titulada La conca del riu Gaià. A pas d’aigua, territori i biodiversitat. I la segona, sobre el patrimoni local titulada: El conjunt fabril del Catllar, acompanyada de diverses maquetes d’en Josep Zaragoza. Al centre també podem veure la Xiloteca de la conca del riu Gaià d’en Joan Teruel, un recull de peces de fusta dels principals arbres i arbusts de la conca.

S’hi faran visites guiades i activitats diverses que es sumaran a les propostes culturals del municipi. És doncs, un pas més del Catllar per posar en valor el seu patrimoni.

Foto: Una imatge de l’exposició que es podrà veure a l’ermita de Sant Ramon. / ASSOCIACIÓ MEDIAMBIENTAL LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This