La xef Sara Nicolás, del restaurant Voramar Cal Vitali, s’endú el premi a la millor tapa de ‘La Xoixeta’

REDACCIÓ – Altafulla, 11/6/2021

La xef Sara Nicolás, del restaurant Voramar Cal Vitali, ha recollit aquest divendres, de les mans de la regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, la distinció a la tapa més ben valorada pels comensals que han participat en la 5a edició de ‘La Xoixeta’, la ruta de les tapes bruixa d’Altafulla, que es va celebrar del 7 al 23 de maig.

La tapa guanyadora ‘La boira que envolta la bruixa’ estava feta a base de pa de shitake, pressa ibèrica marinada, emulsió de foie i fum de brandy. Concretament, d’aquesta tapa, se’n van servir més de 700 racions, com ha recordat la xef Sara Nicolàs. És la quarta vegada que el restaurant Voramar Cal Vitali s’endú el premi.

Més de 4.000 tapes

Els establiments de restauració d’Altafulla han repartit més de 4.000 tapes en les tres setmanes que ha durat la ruta de tapes ‘La Xoixeta’. Una xifra gens menystenible, segons la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz, tenint en compte que el nombre d’establiments participants era notablement inferior al d’un any sense pandèmia i que ‘les restriccions van limitat molt la presència de grups d’amics o familiars als bars i restaurants, element bàsic de la interacció social que també busca, en condicions normals, una ruta de tapes com aquesta’.

Foto: Sara Nicolas acumula una nova distinció com a xef. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This