Costes realitza una actuació d’aportació de sorra a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/6/2021

A finals de la passada setmana el Servei Provincial de Costes del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico va iniciar una actuació d’aportació de sorra a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà.

La previsió és extreure 1.000 metres cúbics de sorra de la platja Pallisseta, on s’hi acumula cada vegada més, i portar-la cap a la Punta d’en Guineu, cala que pateix una regressió molt accentuada a causa dels diversos temporals que patim cada any.

També està previst el condicionament de l’accés a la Cala Torrota, el qual va quedar gairebé impracticable a causa dels temporals.

Foto: Una imatge dels treballs que s’estan portant a terme a Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This