Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada de voluntariat a la plana de Tamarit el 5 de juny

REDACCIÓ – Altafulla, 2/6/2021

El dissabte dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i l’Associació Mediambiental la Sínia i el Gata organitza una jornada de voluntariat ambiental que es durà a terme a la plana del Vinyet, a l’antic terme de Tamarit.

Faran una descoberta de l’entorn i us explicarem quina és la perspectiva de futur per aquest indret. També es podrà veure com està funcionant l’actual llacuna experimental i finalitzarà amb una plantada al terreny en custòdia propietat d’INCASOL que té l’Associació Mediambiental la Sínia.

Per això, s’aplegaran al Buffet lliure d’Altafulla a les 9:00 hores, per fer l’esmorzar, el cafè i apuntar-se al full de responsabilitat.  Un cop esmorzats aniran caminant fins a la desembocadura del riu Gaià i després cap a plana de Vinyet per tal de començar l’activitat amb l’associació mediambiental la Sínia. Està previst acabar l’activitat cap als volts de les 14:00 hores. Després amb qui vulgui, està previst dinar tots plegats a Altafulla.

Per apuntar-se a l’activitat cal que envieu un correu electrònic a tamariu@tinet.cat. Tot indicant nom i cognoms, DNI, edat, lloc de sortida, i si poseu cotxe o no, o veniu en transport públic. Cal portar calçat i roba adient per l’activitat, crema solar, esmorzar, aigua i mascareta.

Foto: Una imatge de la plana del Vinyet, on es farà la jornada de voluntariat mediambiental. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This