Un foc crema 200 metres quadrats de vegetació a Vespella

REDACCIÓ – Vespella de Gaià, 31/5/2021

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar aquest dilluns, 31 de maig, per apagar un incendi en una zona de vegetació a Vespella de Gaià. Concretament, a les 14.42 hores, han rebut l’avís d’un incendi que cremava a la zona del camí de Sant Miquel.

S’han activat quatre dotacions terrestres dels Bombers, a més de l’helicòpter bombarder i efectius del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials, que s’han desplaçat fins al lloc dels fets per efectuar les tasques d’extinció del foc. Un cop apagat el foc, tres dotacions s’han quedat al lloc per remullar la zona i els punts calents.

El foc ha calcinat finalment 200 metres quadrats de vegetació.

Foto: Una imatge de les tasques d’extinció del foc. / BOMBERS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This