Mor un home de 60 anys en una baralla en un bar de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 28/5/2021

Nou episodi de crònica negra a Creixell uns dies després del tràgic crim de violència masclista que va deixar dues víctimes mortals. Aquest cop, s’ha de lamentar la mort d’un home aquest dijous, 27 de maig, a la tarda i també ha tingut relació amb un altre cas de violència masclista.

Un home de 60 anys va morir després de ser traslladat a l’hospital Santa Tecla de Tarragona. L’home va intentar evitar que un altre home maltractés a la seva parella en un bar de Creixell i, segons han indicat fonts municipals, la víctima era germà de la propietària del bar.

Durant la tarda, segons explica el Diari Més, un client del bar va iniciar una baralla amb la seva parella amb una actitud violenta. El cambrer del bar va decidir intervenir, en aquell moment el germà de la propietària s’hi va sumar per intentar calmar la situació. En posar-se pel mig, l’home hauria estat agredit. Una ambulància el va traslladar a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona on va morir hores després.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació del succés i ha informat que la víctima va morir per causes naturals.

Foto: Nova víctima relacionat amb la violènia masclista a Creixell. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This