Altafulla reforça la seva policia local aquest estiu amb tres agents

REDACCIÓ – Altafulla, 25/5/2021

La Policia Local d’Altafulla comptarà amb més agents durant els mesos d’estiu. L’Ajuntament ha obert un procés de selecció pel procediment de màxima urgència, mitjançant concurs de mèrits, per cobrir tres places de funcionari interí d’agent de policia local. Es tracta d’un lloc de treball temporal, per un termini màxim de tres mesos amb categoria del grup C2 en administració especial i subescala de serveis de policia local.

D’aquesta manera es dona resposta a la necessitat de reforçar el cos en uns mesos en què Altafulla triplica la població i en què, per tant, la feina policial també es veu incrementada. Més tenint en compte la situació de pandèmia en què ens trobem i les normes específiques al respecte que cal complir. Igualment cal tenir en compte que en aquesta època de l’any els agents també fan alguns dies de vacances. Aquest reforç també respon a la baixa que s’ha donat els últims temps del mateix nombre d’agents, que han guanyat places en altres cossos policials, segons ha explicat a Altafulla Ràdio el coalcalde de la vila, Jordi Molinera.

Molinera assegura que aquest serà un dels últims processos selectius d’interinatge que es facin en l’àmbit de la policia, ja que es vol regularitzar la situació dels agents perquè les places que ostentin siguin fixes. D’aquesta manera la dotació de llocs de treball de manera interina o temporal hauria de ser excepcional.

El coalcalde ha assenyalat que el procés selectiu per dotar de més estabilitat a la plantilla de la Policia Local es podria obrir aquesta tardor, un procés que s’emmarca en la voluntat del consistori d’anar regularitzant tots els llocs de treball del consistori així que sigui possible. Pel que fa al procés selectiu urgent actual, ja està en marxa i el termini de presentació de sol·licituds i tota la documentació requerida finalitza aquest pròxim dilluns dia 31 de maig.

Foto: La Policia Local d’Altafulla tindrà més agents aquest estiu. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This