Altafulla acollirà un dels cinc concerts del cicle ‘Escales’ del festival itinerant del Camp de Tarragona ‘TGN Jazz’

REDACCIÓ – Altafulla, 26/5/2021

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Gemma Maymó, s’ha sumat enguany al projecte itinerant del cicle de música ‘Escales’ del festival TGN Jazz.  D’aquesta manera, la plaça de l’Església acollirà el proper 24 de juny, per Sant Joan, el concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero a partir de les 19 hores. Les entrades per al concert ja es poden adquirir a la plataforma on line Entradium a un preu de 6 euros la venda anticipada, i a taquilla, 10 euros.

La Rita Payés i en Joan Fort es coneixen a Barcelona l’estiu del 2015, ciutat on ambdós residien aleshores. A mesura que es coneixen i comencen a tocar junts decideixen formar un trio juntament amb el seu mentor, el mestre Horacio Fumero al contrabaix, amb qui deixen ben clara la seva passió en comú pels estàndards de jazz i per l’obra de compositors rellevants de l’estil, regalant sempre alguna delícia de cançons de Músiques del món com la Bossa Nova, Samba o Choro.

L’objectiu d’aquests tres músics és experimentar amb aquest format tan exigent com és el trio acústic, donant així vida a les cançons populars (i no tan populars) de l’Amèrica del segle XX.

El nou cicle de TGN JAZZ “Escales” té l’objectiu d’ampliar el radi del seu abast, sumant el valor patrimonial d’espais del Camp de Tarragona a la qualitat contrastada dels artistes que formen part de les seves programacions. A banda d’Altafulla, també passarà per Tarragona, Reus, Torredembarra i la Nou de Gaià. El festival se celebra del 5 al 6 de juny.

Foto: Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero actuaran a la plaça de l’Església d’Altafulla el 24 de juny. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This