Projecció del curtmetratge ‘Me, a monster?’ aquest 29 de maig a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 25/5/2021

Les Escoles Teresa Manero d’Altafulla acolliran aquest dissabte, 29 de maig, a partir de les dotze del migdia, la projecció del curtmetratge Me, a monster? Després la directora, Belinda Bonan, i el productor, Joan Rubinat, explicaran com es produeix un curtmetratge. Si veniu amb infants, podran aprofitar per pintar al nostre protagonista.

Darrera d’aquesta producció estan dos altafullencs, Joan Rubinat i Belinda Bonan, i la seva productora, Most Wanted Studio, d’Altafulla. Bonan és la directora i guionista, a més de directora d’animació i muntatge. Rubinat s’ha encarregat del so i Inés Miras de la música. Me, a monster?, un curtmetratge de sis minuts. ha tingut un exitós recorregut per festivals d’arreu de món i ha recollit diversos premis. Es va finançar a través d’una campanya de micromecenatge.

Sinopsi

Nono és l’únic habitant el planeta Pano. Viu feliç i dedica els seus dies a cuidar del seu petit i estimat planeta. Un dia, l’arribada inesperada de Be2 ho alterarà tot i tindrà un gran impacte en Nono. Malgrat les seves evidents diferències, tots dos trobaran la manera de comunicar-se i, per tant, conviure junts en harmonia. És la sinopsi de ‘Me, a Monster?, un curtmetratge d’animació de sis minuts de durada que tracta d’explorar la por a tot allò que és diferent i la manera com això afecta en la forma de relacionar-se.

Si voleu venir, heu de reservar l’entrada en aquest enllaç.

Foto: Una imatge del protagonista del curtetratge Me, a monster?. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This