L’Enramada estrena el seu nou muntatge, ‘Diner negre’ el 5 de juny al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 25/5/2021

La companyia teatral del Catllar L’Enramada estrenarà el 5 de juny la seva nova obra. Es tracta de Diner negre, una comèdia de Ray Cooney. S’estrenarà al Centre Cultura del Catllar el dissabte 5 de juny, a les 22 hores, i es podrà tornar a veure l’endemà, diumenge 6 de juny, a les 19 hores. Les entrades es poden comprar al mateix Centre Cultural el 2, 3 i 4 de juny de 18 a 20 horres i una hora abans de la funció.

L’Enramada és un grup teatral amb una llarga trajectòria, que va començar el 1992 amb Assaig general. Drama, poesia, monòleg, musical i sobretot comèdia han estat gèneres abordats per l’Enramada des de llavors. Des d’aquells inicis, el grup s’ha anat consolidant i perfeccionant, adquirint a través de la força de l’experiència un bagatge que l’ha permès desenvolupar projectes cada cop més complexes i ambiciosos.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This