Localitzen dues persones sense vida a Creixell i tot apunta a un nou crim de violència masclista

REDACCIÓ – Creixell, 18/5/2021

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una dona de 52 anys i d’un home de 56, els cossos dels quals van trobar aquest dilluns a la nit en un habitatge de Creixell. La Policia Local de Creixell va rebre un avís pels volts de les 21.00 hores i agents d’aquest cos es van adreçar a un domicili del municipi. Hi van entrar amb l’ajuda dels Bombers i, a l’interior, van localitzar les dues persones sense vida. Els Mossos es van fer càrrec del cas i van comprovar que es tractava d’una mort violenta. El cas està sota secret d’actuacions.

Segons avança ‘El Periódico’, les primeres investigacions policials descarten la participació d’una tercera persona i, ara mateix, la principal hipòtesi és que l’home hauria matat la dona amb dos trets d’arma de foc. Després del crim, apunta el mateix mitjà, l’individu s’hauria suïcidat d’un tret al cap.

Foto: Els mossos investiguen un possible crim de violència masclista a Creixell. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This